Foto: Marco Reinertsen

En dårlig planlagt roadtrip gjennom Trumps USA

Etter få sekunder på USAs største kjøpesenter, Mall of America, møter jeg en mann som ser på meg som om han etter mange års jakt endelig har funnet meg. Jeg ser ned på gulvet akkurat tidsnok til å se at kniven mannen kaster treffer rett foran føttene mine – så hardt at den blir stående i gulvet. På rent instinkt tar jeg et teatralsk og overdrevent steg over kniven og fortsetter innover. Etter litt snur jeg meg og møter blikket hans igjen. Kniven står fortsatt der jeg forlot den. Hva ville han? Markere territorium? Treffe føttene mine? Hvorfor kaste en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X