Foto: Ludvig Furu

INGEN UTVIKLING. INGEN UNDERHOLDNING. INGEN NÅDE

I EN FUKTIG betong-garasje utenfor København sentrum har det samlet seg femten stykker ikledd en slags uniform: tunge sko, skitne cargo pants og stor, svart hettegenser. En middelaldrende mann i skinnjakke står ved siden av et bord dekket av effektbokser, og deler ut svarte plastposer. Det hele ser ut som en okkult fordreining av en nattverdliturgi. Vi tar i mot posen, noen ser litt usikkert på de andre i rommet, før alle trer den over hodet. Siden starten av dette tiåret har videoer fra Vomirs konserter blitt delt på musikkfora, der franskmannen står ubevegelig som en statue, med en svart plastpose […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.