VIDEOPREMIERE: Jouskas «Titanics» har snus, badebasseng og silent captions

Fersk video, ny låt og friske farger!

b
a

Hans Olav Settem og Marit Othilie Thorvik har en god stund markert seg som en av de fremste norske leverandørene av storslått og drømmende kunstpop, og utvider i dag katalogen med ny singel med tilhørende video, «Titanics».

Der andre i samme sjanger tar romklangen til hjelp når inspirasjonen skorter er det i Jouskas tilfelle aldri mangel på overskudd. Overalt hvor du lytter er det ordentlige melodier. Hvem skulle trodd for femti år siden at det kom til å bli en musikalsk mangelvare … !

Nå har du også drømmesommeren din visualisert av Ruth Emilie Rustad Martinsen: apatisk sitte ved badebassenget mens du inntar lovlige rusmidler.

Se også: Jouska vet hva de skal gjøre når robotene tar over