veronica maggio, 2019

VIDEO: Veronica Maggio hater NATT&DAG

Veronica Maggio har toppet de skandinaviske topplistene i noen år nå. Hun slapp nylig en singel om Kurt Cobain, og enda nyligere en singel om tilfeldigheter. Hipstermedia synes hun er H&M, hun synes hipstermedia er skit. Vi tok en prat med den musikkglade arbeidsinnvandreren om det å bli voksen, dårlige trender og det å bli roastet i Nöjesguiden. (Det ER jo tross alt ganske H&M å gå i Kurt Cobain-tskjorte!) https://www.youtube.com/watch?v=ERHai0G_NNk Se også: Hva slags musikk inspirerer Bendik Giske? Svar: balinesiske gamelan-orkestere     Se dette innlegget på Instagram   Veronica Maggio HATER det nye nummeret av NATT&DAG! Lav toleranse for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X