veronica maggio, 2019

VIDEO: Veronica Maggio hater NATT&DAG

Veronica Maggio har toppet de skandinaviske topplistene i noen år nå. Hun slapp nylig en singel om Kurt Cobain, og enda nyligere en singel om tilfeldigheter. Hipstermedia synes hun er H&M, hun synes hipstermedia er skit. Vi tok en prat med den musikkglade arbeidsinnvandreren om det å bli voksen, dårlige trender og det å bli roastet i Nöjesguiden. (Det ER jo tross alt ganske H&M å gå i Kurt Cobain-tskjorte!) https://www.youtube.com/watch?v=ERHai0G_NNk Se også: Hva slags musikk inspirerer Bendik Giske? Svar: balinesiske gamelan-orkestere     Se dette innlegget på Instagram   Veronica Maggio HATER det nye nummeret av NATT&DAG! Lav toleranse for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.