Foto: Stine Engen

PORTRETT: Avantgarde-kapitalisten Klaus Riskær

«Klaus Riskær» står det på et messingskilt på døra, men ingen åpner. Etter en stund smekker det i en dør i etasjen over, et hode dukker opp over rekkverket og kikker ned. – Hei! Kontoret mitt er her oppe.   – ... Det er kanskje litt forvirrende, jeg eier jo hele bygningen. HODET TILHØRER KLAUS Riskær Pedersen. I Danmark er Riskær mest kjent som den kontroversielle og eksentriske entreprenøren, som etter flere pengespill over lovens grenser i 2007 ble dømt for bedrageri og fikk en fengselsdom på syv år. Ifølge ham selv er han den revolusjonære intellektuelle, en forandringsagent og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X