Incels har begynt med plastisk kirurgi

«Once upon a time, women without careers married for stability; today they inevitably spent their 20s riding a “cock carousel” of the hottest guys they could land, settling for an ugly or average-looking man only when they were old and used, i.e., above 30». For et par dager publiserte New York-magasinet The Cut en artikkel med tittelen «How Many Bones Would You Break to Get Laid?». Det handler om incels som gjennomgår plastisk kirurgi, og snakker sammen om det på internett-fora. Motivasjonen er å pule kvinner de ikke respekterer – fordi kvinner i dagens samfunn foretrekker kjekke menn med status […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X