Himanshu Gulati (Frp) har en instagram-konto med «sexy fly»

Kort tid etter at Frp-politiker Himanshu Gulati fikk vite at han skulle inn på Stortinget, kjøpte han en leilighet på Jessheim. Det gjorde at han fikk krav på pendlerleilighet fra Stortinget –selv om han eide fire leiligheter i Oslo fra før. Det meldte Dagens Næringsliv i ettermiddag. Selv hevder han sin uskyld: – Det har jeg ikke gjort (... ) Jeg likte leiligheten, stedet og prisen, sier han til avisa. Ja ja, vi skal ikke ta stilling til spørsmål om skyld, men vi derimot skal ta stilling til, er Himanshu Gulati sin Instagram-konto. Tyyypisk NATT&DAG å finne instagram-kontoen til personer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X