Himanshu Gulati (Frp) har en instagram-konto med «sexy fly»

Ingen flyskam!

b
a

Kort tid etter at Frp-politiker Himanshu Gulati fikk vite at han skulle inn på Stortinget, kjøpte han en leilighet på Jessheim. Det gjorde at han fikk krav på pendlerleilighet fra Stortinget –selv om han eide fire leiligheter i Oslo fra før. Det meldte Dagens Næringsliv i ettermiddag.

Selv hevder han sin uskyld:

– Det har jeg ikke gjort (… ) Jeg likte leiligheten, stedet og prisen, sier han til avisa.

Ja ja, vi skal ikke ta stilling til spørsmål om skyld, men vi derimot skal ta stilling til, er Himanshu Gulati sin Instagram-konto.

Tyyypisk NATT&DAG å finne instagram-kontoen til personer som har gjort ett eller annet i norsk offentlighet, og lage en samlesak med høydepunktene, tenker du kanskje.

Les også: Høydepunkter fra Basshunters Instagram 
Les også: Høydepunkter fra Trude Drevlands Instagram 
Les også: Høydepunkter fra Joshua Frenchs Instagram 
Les også: Høydepunkter fra Bård Hoksruds Instagram 

Ja, kanskje det.

Men i akkurat dette tilfellet ville vi forsømt vår plikt dersom vi lot være.

Himanshu Gulati har riktignok en personlig konto (thisonetime_himanshu) med 216 innlegg, der han, som seg hør og bør, innleder hvert eneste innlegg med «this one time … ». EKSEMPEL:

Men det er ikke denne kontoen som skal under vår observante lupe. For Himanshu Gulati har nemlig enda en konto, og den kaller han for … sexy_planes. 

Riktig.

Og de «sexy» flyene poserer han foran med et glis som … nesten skulle tilsi at han på feilaktig grunnlag har fått en helt egen pendlerleilighet fra Stortinget! HELT GRATIS! Haha!

Sexy, ja!

Mmm … ganske sexy!

Oioi! Se her ja!

Nice one!

#AVPORN

 

Ja ja, god helg!