Vi tok speed på nybegynnerkurs i mantra-meditasjon

Onsdag kl 17:10 Eimen av neglelakkfjerner stikker i nesa. Jeg har tatt speed før, men svetter i hendene av tanken på at jeg skal prøve å slappe av på et stoff som gjør at man vil ha live-podkast for hele klubben. Derfor har jeg alliert meg med en av min mest skrudde venninne. Vi mekker opp et par tjukke linjer hver, og snorter i takt.   17:11 Sonic time! 17:21 Regnet pøser, og paraplyen nekter å slå seg opp. Knappen på skaftet, hvis eneste funksjon er å få paraplyen til å slå seg opp, lystrer ikke. Problemet forsøkes løst med makt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X