Denne musikken er nice, den er … Best Akkurat Nå

Kamelen! Paula Temple! Tame Impala! Alva Ravn! KAZU! Anz! Rafi, Angelo Reira og David Grytten! Daniel Avery! Lil Uzi Vert! ProllyNah! Nei, dette er ikke ti trylleformler vi roper ut i luften for å få en God Helg, det er artistene som er Best Akkurat Nå.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

LES OGSÅ: Under laget av sentimental nostalgi er «Mid90s» en god film

Rafi, Angelo Reira, David Grytten – Puller opp slick

Når vi snakker Best Akkurat Nå er denne klink! Deilig beat signert Grytten, deilig vers signert Rafi og Angelo Reira er deilig han og. Dette er narkorap det er digg å være edru til.

Paula Temple – Raging Earth

Paula Temple er en engelsk technogudinne.

ProllyNah – Ærlig 

SDKT takeover! ProllyNah er mannen som introduserte Dutty Dior og Isah, og det sier egentlig det meste. Men vi har ikke hørt så altfor mye fra karen selv enda. Og det er synd: På «MA$A» fra i fjor sammen med Dutty Dior og Unge Ferrari er verset hans et høydepunkt. Men kanskje det er lurt å ta seg god tid? «Ærlig» tyder på det.

LES OGSÅ: Hvorfor kommer det plutselig så mye bra rapmusikk fra Stavanger?

Tame Impala – Borderline

I 2019 er Tame Impala guilty pleasure.

Lil Uzi Vert – That’s a Rack 

Det er krig mellom Lil Uzi Vert og plateselskapet. I januar kulminerte konflikten i at Philadelphia-rapperen annonserte at han pensjonerer som musiker. I månedene etterpå har vi fått noen lekkasjer her og der, og på sosiale medier har han sett veldig miserabel ut. Det hjalp tydeligvis: denne uken slapp han to singler, selv om han har påstått at DJ Dramas Generation Now-label står i veien for at han kan gi ut mer musikk. Nå går alt så meget bedre:

Men det allerede myteomspunnede albumet Eternal Atake lar fortsatt vente på seg.

Anz – No Harm

Musikk for folk som liker å late som at de skyter laserstråler ut av pekefingrene. Gjelder det oss i redaksjonen? I alle fall et par timer i uka.

LES OGSÅ: Det britiske technostjerneskuddet Happa er endelig gammel nok til å klubbe