Kroppens hemmeligheter

Pupper trender på internett. Det er knapt nok en nyhet, tenker du kanskje, for pupper har jo ALLTID vært populært på internett. Men! Det har for det meste vært på grunn av puppens ytre. Nå er det derimot innsiden som teller. Noen på Twitter ble for litt siden oppmerksom på hvordan melkekanalene i pupper ser ut – og det gikk ekstremt viralt. Noen syntes det var fascinerende, andre syntes det var beautiful og veldig mange syntes det var ekkelt. https://twitter.com/BeyDaze/status/1120069595920990208 At man finner mye sjokkerende under huden burde egentlig ikke overraske oss. Kroppen er nemlig full av skjulte skatter, om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X