happa
happa

Det britiske technostjerneskuddet Happa er endelig gammel nok til å klubbe

– Folk blir sikkert lei seg når de ser at jeg ikke lenger er ung. Vi møter Samir Alikhanizadeh, bedre kjent som Happa, anslagsvis tjue raske skritt unna Oslo City i en gildt tapetsert buffetrestaurant på et under middels fint hotell. Han er hovedmannen på kveldens Technokjeller. På forhånd har eventmakerne fristet publikum med det sensasjonelle: «Happa may be too young to legally enter clubs, but he’s currently one of the scene’s most talked about new artists.» Påstanden er sakset ut av en fem år gammel artikkel fra Resident Advisor, og kanskje på god vei til å bli nokså utdatert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.