happa
happa

Det britiske technostjerneskuddet Happa er endelig gammel nok til å klubbe

– Folk blir sikkert lei seg når de ser at jeg ikke lenger er ung. Vi møter Samir Alikhanizadeh, bedre kjent som Happa, anslagsvis tjue raske skritt unna Oslo City i en gildt tapetsert buffetrestaurant på et under middels fint hotell. Han er hovedmannen på kveldens Technokjeller. På forhånd har eventmakerne fristet publikum med det sensasjonelle: «Happa may be too young to legally enter clubs, but he’s currently one of the scene’s most talked about new artists.» Påstanden er sakset ut av en fem år gammel artikkel fra Resident Advisor, og kanskje på god vei til å bli nokså utdatert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X