foammm

FOAMMM har endelig bestemt seg for å slutte å skate på loftet og slippe debutalbumet sitt i stedet

Helt siden antikkens dager, det vil si 2016, da shoegazelykketrollene i FOAMMM slapp den uforskammet lovende EP-en Dive into the Foammm, har vi gledet oss til debutalbumet deres.  Nå er det her, og vi trenger ikke lenger glede oss til; vi kan glede oss over! Vi spurte vokalist og badekarelsker Chiara Cavallari om hun kunne fortelle litt om albumet og kanskje røpe noen av Oslos beste rulleskøyte-spots. ENDELIG er albumet her. Hvorfor har det tatt så lang tid? Har dere gyldig fravær? – Ja, endelig. Hvem skulle trodd!? Livet har skjedd og vi har tatt oss god tid til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X