foammm

FOAMMM har endelig bestemt seg for å slutte å skate på loftet og slippe debutalbumet sitt i stedet

Helt siden antikkens dager, det vil si 2016, da shoegazelykketrollene i FOAMMM slapp den uforskammet lovende EP-en Dive into the Foammm, har vi gledet oss til debutalbumet deres.  Nå er det her, og vi trenger ikke lenger glede oss til; vi kan glede oss over! Vi spurte vokalist og badekarelsker Chiara Cavallari om hun kunne fortelle litt om albumet og kanskje røpe noen av Oslos beste rulleskøyte-spots. ENDELIG er albumet her. Hvorfor har det tatt så lang tid? Har dere gyldig fravær? – Ja, endelig. Hvem skulle trodd!? Livet har skjedd og vi har tatt oss god tid til å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.