Hvorfor er det så deilig å se objekter moses i en hydraulisk presse?

Det blir sagt at det ikke er mulig å brette et ark mer enn syv ganger. Du har sikkert prøvd det selv, til ingen nytte. Hadde du bare vært litt sterkere. Det er jo bare papir! PAPIR! Det er utgangspunktet for Youtube-kanalen Hydraulic Press Channel. I 2015 bestemte finske Lauri Vuohensilta og kona Anni seg for å forsøke å brette et ark mer enn syv ganger ved hjelp av en hydraulisk presse. En innretning som ved hjelp av væske (oftest olje) og de fysiske lovene skaper et trykk som tilsvarer flere tonn. Det gikk ikke. På den åttende bretten eksploderte papiret […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X