43 mennesker som prøver å selge et speil på Finn.no

Studier viser at gjennomsnittsmennesket bruker en time foran speilet hver eneste dag. Det tilsvarer hele to uker i året, to uker du kunne brukt på å feriere i Madeira, være med familien eller eventuelt bare ... ikke gjort de klassiske bevegelsene dine foran speilet. Men, så lenge man holder speiltittingen til et minimum, så har det selvsagt en marginal nytteverdi: det kan fortelle deg hvordan du ser ut. Men speilets nyttefunksjon kan også ... speile tilbake på deg selv. Det har flere som selger speil på Finn.no opplevd:   Godt forsøk! Nesten! Prøv igjen! Hmm ... nesten! Der ja! Sexy. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X