Mann solgte førsteutgaven av «Burzum» for $1500 etter å ha vunnet den av Varg Vikernes i et Jeep-kappløp

I en video på den drapsdømte black metal-musikerens youtube-kanal, «Varg vs Nathan (A MANLY DUEL!)», filmer Vikernes seg selv kjøre fra 0-100 km/t med sin sovjetiske Jeep fra 1988. Etter en diskusjon Vikernes hadde på internett med en person kalt Nathan om hvilket politisk system som produserte de beste firehjulstrekkerne bestemte de seg for å avgjøre det hele med et kappløp. Les også: Hjemme hos: Mayhem, verdens viktigste blackmetallband Dersom Nathans bil kom fortere opp i 100 km/t enn Vikernes' 16 sekunder («can you beat that, dude?!), skulle han få Vikernes' egen kopi av debutalbumet til Burzum fra 1992. Nathan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X