Foto: Marthe Thu

Trine Skei Grande: – Jeg skjønner at det å røyke weed hadde gjort meg bedre kvalifisert som Venstre-leder

– Do you have friends? – Do … you-have-friends? – Do you have friends. Roboten svarer ikke. Den bare står der, følger bevegelsene våre som et lite spedbarn, mens de små robotfingrene skjelver. Dette er så nærme det å være menneske den kommer, og den er fortsatt ikke i nærheten. Vi får håpe at dagsformen er bedre når den skal møte kultur- og likestillingsministeren, sier utlåneren fra Mobile Technology Lab, som ikke bare kaller roboten for døpenavnet, men som også insisterer på å kalle den for «lillegutt». For oss vil det å kalle den noe annet enn «roboten» være å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.