pom poko
pom poko

VIDEO: Hva er forskjellen mellom stygt og pent? Pom Poko svarer

Pom Poko selger ut konserter i utlandet og høster god kritikk fra både profesjonelle kritikere og uprofesjonelle lyttere, som (kanskje) deg som leser dette. Og hvis du elsker å høre på bra lyd kommer du til å elske lyd med bilder. Et eksempel? Trykk på «play» og se hva som skjer, kompis: https://www.youtube.com/watch?v=aS4RjWNAXVE Les også: «Lords of Chaos» er (omtrent) ikke en film om black metal  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X