Sofus Grenis debutbok er et eneste stort «male gaze»

Av en eller annen grunn pushet Netflix for noen måneder siden fram den veldig dårlige tv-serien You, sannsynligvis fordi hovedrollen spilles av Dan fra Gossip Girl. Traileren var forlokkende, der den hintet om hvor skummelt det kan være å hele tiden legge igjen spor på sosiale medier, og dermed gjøre det veldig lett for folk med onde hensikter. I serien blir en gal stalker besatt av en kvinne han treffer i bokhandelen der han jobber. Han tenker at han vet best for henne og overtar livet hennes uten at hun vet det, og det går visstnok ordentlig galt etter hvert. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X