L.U:N.A: – Musikken min er en blanding mellom Twilight, Friends og Modern Family

Det har kommet så mye bra musikk fra Bergen at man skulle tro de begynte å gå tomme snart der borte. L.U:N.A har de siste par årene vist at det ikke er tilfelle, ikke i det hele tatt. Sangeren (eller er hun en rapper?) har gitt ut en strøm av såre, poppete singler de siste par årene. På den aller ferskeste, «Spesiell», har hun fått med seg Ullern-rapper og Best Akkurat Nå-favoritt AVGVSTVS. Nå er 19-åringen snart klar med sin aller første utgivelse, men først må hun fullføre videregående, ta lappen og ikke minst feire russetid. Men aller, aller først […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X