En NATT&DAG-antologi: Dette er Årets debutanter (ifølge oss)

Mens bokhøsten er forbeholdt stemmer som Hjorth, Michelet (junior og senior), Hoem og Stranger, er den litterære våren forbeholdt de delikate, smale og tankefulle stemmene. Den litterære høsten er over, vi er ferdige med bøker som alle spinner rundt allmenngyldige temaer som 2. verdenskrig, middelaldrende menn med bil og skakkjørte familier med usedvanlig dårlige relasjoner. Nå er det samtidspoeten i baskerlue som får oss til å innse at livet er best i motvind som står i sentrum. NATT&DAGs redaksjon for leselyst har laget en antologi. Jakten etter nye stemmer har vært lang. Strevsom. Nåløyet trangt. Og linjene for få. Men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X