En NATT&DAG-antologi: Dette er Årets debutanter (ifølge oss)

Mens bokhøsten er forbeholdt stemmer som Hjorth, Michelet (junior og senior), Hoem og Stranger, er den litterære våren forbeholdt de delikate, smale og tankefulle stemmene. Den litterære høsten er over, vi er ferdige med bøker som alle spinner rundt allmenngyldige temaer som 2. verdenskrig, middelaldrende menn med bil og skakkjørte familier med usedvanlig dårlige relasjoner. Nå er det samtidspoeten i baskerlue som får oss til å innse at livet er best i motvind som står i sentrum. NATT&DAGs redaksjon for leselyst har laget en antologi. Jakten etter nye stemmer har vært lang. Strevsom. Nåløyet trangt. Og linjene for få. Men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.