Foto: Ida Wammer

48 (sponsede) timer i Hamburg

«Woo-hoo!», utbryter en liten, middelaldrende dame med høye hæler mellom «Stg. Pepper’s Lonely Heart Club Band» og «Panic Station» som strømmer fra de ødelagte høyttalerne på turistbåten. Hun løfter en flaske lokal pils i været og ser på pressegruppen hun har ansvar for og hever øyenbrynene. Alle skåler og ler pliktskyldig tilbake. Vi befinner oss på elven Elbe, mellom oljetankere og byens nybygde, prangende konserthus. Vi har blitt invitert av Hamburg Marketing, et pressebyrå med ett mandat: å hindre at byen faller i skyggen av Tysklands største sted for kultureksport, Berlin. At Berlin er en bedre musikkby enn Hamburg er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X