Foto: Ida Wammer

48 (sponsede) timer i Hamburg

«Woo-hoo!», utbryter en liten, middelaldrende dame med høye hæler mellom «Stg. Pepper’s Lonely Heart Club Band» og «Panic Station» som strømmer fra de ødelagte høyttalerne på turistbåten. Hun løfter en flaske lokal pils i været og ser på pressegruppen hun har ansvar for og hever øyenbrynene. Alle skåler og ler pliktskyldig tilbake. Vi befinner oss på elven Elbe, mellom oljetankere og byens nybygde, prangende konserthus. Vi har blitt invitert av Hamburg Marketing, et pressebyrå med ett mandat: å hindre at byen faller i skyggen av Tysklands største sted for kultureksport, Berlin. At Berlin er en bedre musikkby enn Hamburg er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.