Søndag Summarum: Trond Giske ER voldemort, kattenavnefest og gruppesex i presseklubben

Ny uke, nye nederlag, voldshendelser, nesten-voldshendelser, kattenavnefester, slengbemerkninger og kommersielt misbruk i norsk offentlighet. Vi i SS-redaksjonen hoppet med begge beina inn i uke 6, noterte flittig og sannelig *livsbejaende glis*: Ta vel imot ukas viktigste og riktigste saker. Ukas «on point» Uka hadde så vidt begynt da det ble kjent at en ikke navngitt stortingspolitiker hadde blitt ilagt besøksforbud for grove trusler MED våpen. Og det var omtrent her vi skjønte at dette, dette blir en deilig uke for SS-redaksjonen. For det skulle ikke ta lang tid før rasistene, med noen anekdotiske bevis i ermet, kastet seg over tastaturet: Og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.