Her er alle vinnerne av årets Oslopris!

Det beste, men også det verste, med å nominere det beste fra 2018 er å sette dem opp mot hverandre og la dere bestemme hvem som er ALLER best. Vi fikk støtte fra Ali Kaffe og arrangerte utdeling og årets beste fest på Ingensteds. Alle de nominerte er verdige vinnere, men de som vant er såkalte MEGAVINNERE, og fikk ikke bare hyllest fra publikum, de fikk også en flott Oslopris med seg hjem. Hva vinnerne gjør med denne prisen når de kommer hjem og ingen ser dem, skal ikke vi legge oss oppi. Her er en fullstendig oversikt over vinnerne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X