Elif Batuman glipper den røde tråden i debutboka som er ute på norsk NÅ

Vinteren 1740 var den kaldeste i St. Petersburg på flere tiår. Anna Ivanova var keiserinne i Russland, og hun var gal. Hun bestemte seg for å arrangere et ekteskap mellom en laverestående fyrste og en av sine stygge tjenestepiker, en vielse som skulle foregå i et storslått ispalass hun fikk bygget for anledningen. Ispalasset var ti meter høyt, 24 meter langt og inneholdt senger, trapper, stoler og vinduer laget av is. Det var også et ildsted av is, fylt med vedkubber av is. Les også: Selv når pikken er slapp holder Houellebecq humøret oppe  Ekteparet ble tvunget inn i ispalasset, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X