DEBATT: Det er uetisk å betale for å se internasjonal fotball

– Vi er bekymret for at omfanget av ulovlig strømming vil øke, og dermed gå utover det grunnlaget vi har for å lage god journalistikk. DET SA SARAH WILLAND, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, i et intervju i Aftenposten tirsdag. Hun er bekymret for at nordmenn strømmer fotball på nett gratis i stedet for å betale for å se det på TV2 Sumo. «Det er både ulovlig og risikabelt med tanke på dataangrep og virus» slo hun fast, før hun la til at det ikke er bra å støtte en svart økonomi.  I VG har Egon Holstad allerede raljert over […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X