Topp 29 selvsagte ledere fra Aftenposten

Mediebransjen er under press fra både autoritære krefter og mangel på stabile inntekter. Da er det ekstra viktig for mediene å vise at de trengs. Spesielt viktig er det å ha uredde journalister og redaktører i pressen som som sier det ingen andre tør å si. Noen som ikke har utmerket seg spesielt godt i den kategorien er Aftenposten og deres lederartikler. Her er de beste og minst fryktløse lederne fra Aftenposten de siste månedene: Les også: 13 øyeblikk fra Aftenpostens sinnssvake 2017-videoer   Ja, det høres riktig ut. Det hadde vært rart om for eksempel brannmenn, leger eller dyr skulle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X