Du MÅ se «Surviving R. Kelly»

I flere tiår har det vært allment kjent at R. Kelly systematisk har begått seksuelle overgrep og misbrukt unge jenter. Utrolig nok har det ikke fått ordentlige konsekvenser. Etter TV-serien «Surviving R. Kelly» er det nå i ferd med å endre seg, og det raskt. Radiostasjoner har sluttet å spille musikken hans (om enn ikke det største offeret i 2018), #MuteRKelly-bevegelsen vokser seg sterkere, artister trekker samarbeid med R. Kelly fra strømmetjenestene  og hovedpersonen selv vurderer visstnok å flykte fra USA. Og ikke minst er samtalen om seksuelle overgrep i full gang igjen. Ikke noe av dette hadde skjedd uten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X