Pikk i parken: – Det første jeg tenkte da jeg så slippet var «pølsefest»

Kjønnsbalanse på festivaler har blitt diskutert opp og i mente, og det er ikke uten grunn. Ifølge Fædrelandsvennen er 80 prosent av artistene på norske festivalscener menn. Flere har etterlyst en bevissthet hos festivalarrangører, enkelte har foreslått kvotering og de aller fleste er enige om at det er et problem. Et mildt sagt imponerende program, skrev Gaffa, da Piknik i Parken slapp de første artistene forrige fredag. Med en mildt sagt imponerende dårlig kjønnsbalanse er vi i NATT&DAG fristet til å tilføye. For av de totalt 15 bandene og artistene, så er det én (1) kvinnelig frontfigur, og det er singer-songwriteren Julia […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.