Pikk i parken: – Det første jeg tenkte da jeg så slippet var «pølsefest»

Kjønnsbalanse på festivaler har blitt diskutert opp og i mente, og det er ikke uten grunn. Ifølge Fædrelandsvennen er 80 prosent av artistene på norske festivalscener menn. Flere har etterlyst en bevissthet hos festivalarrangører, enkelte har foreslått kvotering og de aller fleste er enige om at det er et problem. Et mildt sagt imponerende program, skrev Gaffa, da Piknik i Parken slapp de første artistene forrige fredag. Med en mildt sagt imponerende dårlig kjønnsbalanse er vi i NATT&DAG fristet til å tilføye. For av de totalt 15 bandene og artistene, så er det én (1) kvinnelig frontfigur, og det er singer-songwriteren Julia […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X