Her er de nominerte til Årets scenekunst!

Osloprisen for Årets scenekunst gis til årets beste, norske scenekunst som har utmerket seg spesielt i år. De er alle vinnere! Du kan stemme på DIN favoritt nederst i saken, og lese mer om de nominerte i alle kategorier i den nyeste utgaven av NATT&DAG. Her er de nominerte: Cheers Helgebostad/Rueslåtten  Dansens Hus Noen tror kanskje at cheerleading er et fenomen som tilhører amerikanske filmer og/eller fortiden. Kristin Helgebostad, en av våre fremste dansekunstnerne, har selv tråkket sine barnesko på Frisk Asker Hockey, duskkledd, gravitasjonsbekjempende. Det nyter vi godt av nå. Forestillingen åpner med en forsiktig unison hvisken. Danserne står […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.