Smil & Gift møter Veronica Orderud

 Hva driver du med om dagen, Veronica Orderud? – Jeg har jobbet i over to år i Frelsesarmeens rusomsorg, men nå er jeg i en jobbsøkefase. Det er kanskje litt leit å kombinere med all den oppmerksomheten som kommer nå.​  Ja, hvorfor bli med i Gåten Orderud? Det fører jo til at du blir kjent for ENDA en generasjon. – Jeg fikk beskjed om at serien kom til å bli laget og sendt uansett om jeg ble med eller ikke. Når det først blir en serie så får man jo bare prøve å gjøre det beste ut av det, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X