Her er spinoff-seriene vi må ha etter «Gåten Orderud»

Årets beste true crime-serie har bare seks episoder. Vi har allerede begynt å forberede oss på hva vi skal fylle tomrommet med.

b
a

Vi i redaksjonen koser oss veldig med NRKs true crime serie Gåten Orderud. (Vi koser oss altså ikke med at noen er drept, men hvor godt gjennomført serien er! Drap er ikke underholdning!) Det nest største problemet med serien er at vi må vente en uke mellom hver episode, men det største problemet er at det bare er seks av disse.

Vi ser, i likhet med flere av de involverte i serien, fremover og presenterer her spinoff-seriene vi ønsker, nei krever, når Gåten Orderud er ferdig.

Les også: Siste jul som fengselsfugl – et juleverksted med Kristin Kirkemo


Sinnasnekkern Lars Grønnerød

Okei, Lars kan godt hjelpe deg, han. Men det er FAEN ikke hans problem hva du gjør med verktøyene han tar med, og det er IKKE hans feil om det skjer noe dumt etterpå!

Solgt!

Per besøker gårder rundt om i Norge og forfalsker kjøpekontrakter så han selv får gårdene. Solgt!, smiler Per Orderud og sikter med en .38 mot gårdeierne.

Farmen

Storbonden Per inviterer norske kjendiser til Orderud gård for å konkurrere i forskjellige aktiviteter. Én etter én elimineres deltakerne under mystiske omstendigheter. Når det bare er tre igjen samles de til en overnatting i kårboligen, før den store sesongfinalen.

Folkeopplysningen

Per og Veronica forklarer hvorfor de ikke drepte tre mennesker på Orderud gård. Ekspertene sier dem imot. Javel, sier de, det er din mening, men jeg har ikke gjort det!

Les også: Smil & Gift møter AUF-leder Ina Libak

Per Orderud har fått nok!

Per Orderud skulle jo arve gården??? Hva FAEN. Nå er det NOK.

På tur med Dag Otto

Dag Otto går med ullsokker utenpå skoene fra kårboligen til Orderud gård. Det er jo ikke så langt!

Ex on the beach

Per Orderud har dratt på ferie for å slappe av. Men hvem er det som kommer gående der?  Er ikke det Veronica?? Jo!

Åndenes Makt

Veronica Orderud snakker med gjenferdene til de som ble drept  i kårboligen. «De vet ikke hvem det var som drepte dem, men de sier at det ikke var meg eller Per», sier Veronica til kameraet og smiler.

Ekstrem oppussing

Per og Veronica drar til gårder rundt om i Norge for å dekke over kulehull med duker og bilder. Et menneskeliv er kanskje uerstattelig, men å dekke over sporene trenger ikke å koste mye!

Mesternes mester

Per og Veronica gjør det overraskende bra i kveldens konkurranse, skyting.

Vegard Harm snoker i mobilen til Veronica Orderud

«Hæ, skal dere se på mobilen min? Ok, jeg skal bare slette noe greier først =)!»

Skal vi danse?

Ja, vi kan godt danse. Når du eier gården, sier Veronica og ser surt på Per.

Les også: NATT&DAG på Drag Syndrome-show: – Jeg vil anbefale alle å få et ekstra kromosom