Nova Amor har høstens beste rap- og R&B-låter

Det kan være et svare strev følge med på musikk. Det kommer jo ut bra musikk HELE TIDEN. Og så har det jo vært kaldt vær i det siste også... :-/ Da er det lett å bruke for lang tid i fosterstilling og la spillelistene forbli uoppdaterte ;-) Men fortvil ikke! Gjengen i Radio Nova-programmet Nova Amor (Norges beste rap- og R&B-program, hver fredag klokka åtte) har satt sammen en ny liste med sine rap- og R&B-favoritter og samlet de i verdens enkleste format: En spilleliste. Spillelista finner du nederst i saken! Og forresten, sist sending hadde de besøk av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X