VIDEO: Vi møter spente Jordan Peterson-fans før foredraget hans

I går var en mørk dag for Norges kjellerstuer. De som vanligvis holder dem med selskap var nemlig samlet i Oslo Konserthus for å se Jordan Peterson vitse om å pule Kathy Newman, lese høyt fra (og raljere med) en forskningsrapport og at fortelle om kostholdet sitt (biff og vann, der altså). Men hva synes egentlig fansen om kostholdet? Og hva vet de om helten sin? Vi sjekket.  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X