Vanskelig quiz: Du er KrF-velger. Bør partiet ditt samarbeidet med de som er enige eller uenige med deg?

KrF-leder Knut Arild Hareide har fått mye kritikk innad i partiet etter at han luftet muligheten for å gå vekk fra partiets støtte til høyresiden og vende seg mot partier som SV, Arbeiderpartiet og Senterpartiet. LES OGSÅ: NATT&DAG møter KrF Halvparten av fylkeslederne i KrF har riktignok gått imot Hareides råd om blokkskifte, men partiet har også fått nesten 700 nye medlemmer (58 har meldt seg ut). Glad for at 684 mennesker har meldt seg inn i KrF siden fredag. 58 utmeldinger. Jeg ønsker alle velkommen på KrF-laget. Sammen for et varmere samfunn! — Knut Arild Hareide (@KAHareide) October 3, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.