Vanskelig quiz: Du er KrF-velger. Bør partiet ditt samarbeidet med de som er enige eller uenige med deg?

KrF-leder Knut Arild Hareide har fått mye kritikk innad i partiet etter at han luftet muligheten for å gå vekk fra partiets støtte til høyresiden og vende seg mot partier som SV, Arbeiderpartiet og Senterpartiet. LES OGSÅ: NATT&DAG møter KrF Halvparten av fylkeslederne i KrF har riktignok gått imot Hareides råd om blokkskifte, men partiet har også fått nesten 700 nye medlemmer (58 har meldt seg ut). Glad for at 684 mennesker har meldt seg inn i KrF siden fredag. 58 utmeldinger. Jeg ønsker alle velkommen på KrF-laget. Sammen for et varmere samfunn! — Knut Arild Hareide (@KAHareide) October 3, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X