Vi trillet terning på alt i terningkast-debatten rundt «Mordene i Kongo»

Filmen om verdens verste guttetur, Mordene i Kongo, fikk terningkast 2 i VG. Det reagerte Aksel Hennie, som spiller Joshua French, selvfølgelig på, og der, ja der har du sak! Hvorfor ikke bare fortsette å trille terning på menneskene i debatten! Haha, ja, det er morsomt, og veldig meta! Perfekt for oss i NATT&DAG som ikke tar noe på alvor.  * Lukker alle fanene om Saudi-Arabia, Russland, Trump, krigen i Jemen og global oppvarming tar opp terningen, blåser på den og ser manisk inn i kameraet * La oss trille! Les også: VIDEO: Vi stiller Jordan Peterson-kritikerne til veggs Aksel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X