Spilleliste: Denne musikken er best akkurat nå

Ingen fredag uten: Vi har oppdatert Best akkurat nå-lista vår. Det er takket være Lil Halima, Ella Mai, Maya Vik, Quavo, Kim Dürbeck, Dutty Dior+++

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

LES OGSÅ: Det går jo bra med Lil Halima, herregud

Lil Halima – Effortless

Lil Halima, som er Norges aller største R&B-talent, er endelig ute med debutalbumet! Love songs for bad lovers. And for people who like good singers :-) Faktisk er det ikke usannsynlig at det er eksport av Lil Halima-musikk vi skal leve av etter oljen. VI sa det først!

Maya Vik – Hustlebot

Catchy og basstung pop-funk. Eller enklere sagt: Enda en bra låt fra Maya Vik! :)

Kim Dürbeck – Uh1 Huey Huey 

Ouf! Kim Dürbeck, som er et kjent navn for de som har bevegd seg rundt i Oslos uteliv de siste årene, er ute med plate – og han er endelig på Spotify. «Uh1 Huey Huey» er grov techno, som du med fordel kan spare til etter midnatt.

LES OGSÅ: Bør demokratisk kunstformidling av kunsten være en demokratisk målsetning for kunstformidlere?

Palmface – In Your Town

Westerdals-rock! Palmface er ute med ny fire spor lang EP. Selv sier bandet at de kan by på «stor prosentandel pop pr. kvadratrock!». Og det må vi si oss enige i.

Dutty Dior – MA$A (ft. ProllyNah, Unge Ferrari)

Digg melodiøs trap! Og dette må vel være årets crispeste norske produksjon?

Quavo – CHAMPAGNE ROSÉ (ft. Madonna, Cardi B)

Quavo + Madonna = SANT!

At Quavo og autotune er som halvliter og fernet visste vi allerede – at det gjelder Madonna også overrasker litt. Men bare til vi kommer på at Madonna er typ tidenes popartist. Låta er fra det ferske albumet Quavo Huncho som har et cover inspirert av svensk 70-talls progrock, og som forøvrig er full av omtrent det man forventer: Sånn passe bra Quavo-sanger.