Prest: – Islam er en politisk ideologi som dessverre står for mye vold

Det er lett å tenke at alt liksom går rett til helvete for prestene om dagen. Sekulariseringen pågår for fullt, kirkebenkene er tomme og folk synder, banner og dropper å be om tilgivelse. Hva synes egentlig prestene om dette? Og tror de egentlig på alt de preker om? Hvordan er den interne justisen blant prester? Og kanskje aller viktigst: Onanerer de på jobb? Vi spurte, presten svarte. Les også: Politimann: – Man får et litt skrudd forhold til sex når man sitter og ser på overgrep hele dagen Hender det at du begynner å tvile på om gud finnes? –Tvilen er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X