Svensk fotballspiller feirer mål med å ta imot og drikke øl som kastes mot ham

Nå er svenskene til og med bedre enn oss på målfeiringer :(

b
a

Alt med svensk fotball er bedre enn norsk fotball. De har større klubber, bedre stemning på tribunen, mer interessante derby-kamper, kulere profiler og morsommere fotball.

Nå har de også enormt mye bedre feiringer :(

Kennedy Bakircioglu, midtbanespiller for Hammarby IF, scoret et fantastisk mål fra rundt 30-meter mål mot Göteborg tidligere denne uken, men det fineste skjedde da den tidligere Manchester United-linkede 37-åringen skulle feire med egne fans: Fra oven falt et pappglass med øl som Bakircioglu – øyensynlig  ølfangernes svar på Messi eller Pelé eller Erik Mykland – fanget med en hånd og tok en slurk av.

I post-match intervjuet uttalte Bakircioglu at han trodde «det var en öl som någon kastade in av glädje» og det er ingenting som gleder denne øl- og sportsredaksjonen som når gledesinnkastet øl kan håndteres på en så god måte.