Svensk fotballspiller feirer mål med å ta imot og drikke øl som kastes mot ham

Alt med svensk fotball er bedre enn norsk fotball. De har større klubber, bedre stemning på tribunen, mer interessante derby-kamper, kulere profiler og morsommere fotball. Nå har de også enormt mye bedre feiringer :( Kennedy Bakircioglu, midtbanespiller for Hammarby IF, scoret et fantastisk mål fra rundt 30-meter mål mot Göteborg tidligere denne uken, men det fineste skjedde da den tidligere Manchester United-linkede 37-åringen skulle feire med egne fans: Fra oven falt et pappglass med øl som Bakircioglu – øyensynlig  ølfangernes svar på Messi eller Pelé eller Erik Mykland – fanget med en hånd og tok en slurk av. Kennedy sätter alltså en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X