Foto: Ida Wammer

Vi var på Vill Vill Vest: stedet for generell klovneoppførsel

Torsdag 13/9-2018 – Tenk om du og jeg dør nå, sier en ung, fransk kvinne. Flyet vi befinner oss i, er fanget i, rister mye kraftigere enn det som føles vanlig og trygt. Med «du og jeg» mener hun ikke hun og jeg, men hun og hennes franske venninne. De har i det minste hverandre, og jeg rammes av en total og lammende angst. Det er typisk å dø når man bønnfaller bakkepersonellet til SAS  om å få bli med på et tidligere fly fordi «det er lenge å vente». Overfarten går heldigvis fint, vi slipper alle sammen å dø og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X