SPILLELISTE: Den beste høststorm-musikken

Vi har lagt til 612, Hanne Hukkelberg, Emil Kruse, Phlow, Bhad Babie og MHD +++++ i vår «Best Akkurat Nå»-liste på Spotify!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

LES OGSÅ: Vi var på Vill Vill Vest: stedet for generell klovneoppførsel

Phlow – Callow

Se for deg Ivan Ave, bare som nigeriansk kvinne. Vanskelig? Ikke etter å ha hørt Phlow. EP-en Asuai (Vol 2.) er bare sju minutter lang, men får plass til mengder nostalgisk og småmelankolsk story-telling over analoge og J. Dilla-inspirerte beats fra Montreal-baserte Dr. MaD.

Og fyyyffff så bra det er!

612 – Papir

Ny låt fra Norges viktigste rapgruppe.

LES OGSÅ: Video: Hvem er Mato Polo?

Emil Kruse, Louis Samson – Tæt på 

Emil Kruse lager sånn tidstypisk blanding av masse sjangre + hiphop. Streit nok! Musikken er litt i samme gate som Kaytranada, bare med den ekstra dosen mystikk som det danske språket sørger for. Spennende for oss på bjerget med litt myke konsonanter i spillelista, vøtt.

Chain Wallet – Ride 

Bergensbaserte* Chain Wallet er ute med ny låt! Perfekt timet til høststormen. For rocken er ikke død, den bare sitter i sofaen under et pledd og koser seg med en kopp te.

* Dette ordet klarer vi nesten ikke å skrive lenger fordi tastaturet vårt har blitt så nedslitt på de nødvendige tastene. Sannsynligvis klarer vi å skrive «bergensbaserte» MAKS tjue (oops, nitten!) ganger til – hvis vi er heldige.

LES OGSÅ: LOL! Du MÅ høre denne protestsangen om bompenger

Hanne Hukkelberg – IRL (Therese Lunde Remix)

Therese Lunde, som kanskje er mest kjent som den ene halvdelen av duoen Crucial Things (den andre halvdelen er Erlend Sellevold fra Ralph Myerz and the Jack Herren Band) har remikset Hanne Hukkelbergs «IRL».

Resultatet er en låt som kunne vært med i Oslo 31. august.

YoungBoy Never Broke Again – Top Down

Etter å ha droppet FIRE (!) EP-er i sommer – én sammen med Kevin Gates, én sammen med Quando Rondo og to helt alene – slapp Baton Rouge-rapperen med Det Beste Navnet ENDA en mixtape tidligere denne måneden. Nå er Decided på Spotify, og fortjener absolutt en lytt eller to.