SPILLELISTE: Amalie Holt Kleive med STERK debut (+ Razika, Sushi x Kobe, Baby Bino og mange fler)

I ukas spilleliste finner du blant annet Julia Holter, Sebastian Zalo, Stephan Bodzin og Amnesia Scanner.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Amalie Holt Kleive – Nær deg

Mengder med varme! Den usminkede stemmen til Amalie Holt Kleive, omtrent blottet for romklang, gjør at de første linjene på hennes debutsingel høres mer ut som en vuggevise enn en tidstypisk poplåt. Et friskt pust i et landskap dominert av feite synthpads og tilgjorte aksenter.

Sushi x Kobe – Overtenning

Slipp album snart da, for faen.

Razika – En sjanse til

Elsk dem, hat dem eller synes de er «helt passe, tror jeg heller bare slapper litt av på festivalområdet»: Razika er tilbake! Her med høyere produksjonsnivå enn før, og flere strykere.

Amnesia Scanner – AS Unlinear (feat. Pan Daijing)

Scenens skitneste elektronikamusiker er ENDELIG ute med album. Det er spekket med både vonde og gode lyder. Og vokalspor. Ukas mest tvilsomme elgitaretterligning.

Stephan Bodzin & Marc Romboy – Kerberos (André Hommen Remix)

De tyske legende-DJene har sluppet en EP med veldig kule remixer av en veldig kul sang, «Kerberos». Denne er det André Hommen som står for. Han står også for dette sitatet: «If I had to describe what house music means to me – it may sound vague – but all I can say is, house music is my motherland, my home… in the figurative sense, it’s like a place where I really feel at ease.» <3

Les også: Uteklubb: – Det er definitivt et tomrom i norsk uteliv