Kulturkrigen har ENDELIG nådd Thomas-toget

Video: NRA-dame klikker fordi det ene toget i den nye sesongen av Thomas-toget kommer fra Kenya.

b
a

Debatten om avkolonisering av akademia kan offisielt ta seg en runk, for nå har har avkoloniseringsdebatten (endelig!) nådd Thomas-toget. Og det er ikke pent.

Vi reagerte med et skuldertrekk og knapt nok det da NRK.no nylig meldte at «Thomas Toget får multikulturelle venninner». For vi er voksne. Vi bryr oss ikke om Thomas-toget. Vi bryr oss om voksenting. Vi bryr oss om artikler der Peder Kjøs uttaler seg om noe som vagt relaterer til psykisk helse.

Men ikke alle bryr seg like lite som oss. For multikultur og kvinner er skumle saker, spesielt på Barne-TV. Det er det i alle fall mange på ytre høyre som synes.

LES OGSÅ: Sverige, lær av Norge: Slik stopper man høyrepopulister!

En av pysene som er redd for multikultur og kjønnsbalanse er Dana Loesch fra NRA TV. Og ja, National Rifle Association har en egen TV-kanal.

I en ett og et halvt minutt lang rant mot den nye sesongen av Thomas-toget – som forresten er blitt til i et samarbeid med FN (!) for å fremme bevissthet rundt bærekraftsmålene blant barn (!!) – raser Loesch mot Thomas og vennene hans. Og for å være ærlig har hun noen poeng. For eksempel at det er litt rart å inkludere flere «etnisiteter» i en serie der det ikke er etnisiteter fra før – for Thomas-toget handler om TOG. Med GRÅ ansikter.

«They are trains!!! They don’t even have skin pigmentation!!!»

 

 

Også det kenyanske toget har grått ansikt, men har fått et slags afrikansk mønster langs siden.

Det er unektelig noe ekstremt lættis ved at voksne mennesker lar seg provosere av kjønn og etnisitet i barneserier. Loesch går med en gang i forsvarsposisjon: hvorfor må man ha mer mangfold? Betyr det at Thomas-toget var rasistisk før? Er det det det betyr? Hæ?

LES OGSÅ: 10 grunner til at Norge ikke kan ta imot hele Afrika

Å herregud så dum hun er, ler hun, og viser frem et bilde av Thomas og vennene hans med Ku Klux Klan-hetter omgitt av brennende togskinner (wtf!).

Det var SÅNN Lokomotivet Thomas og vennene hans var, ja. DA skjønner jeg at vi må ha mer mangfold.

Satire! :-)