Kulturkrigen har ENDELIG nådd Thomas-toget

Debatten om avkolonisering av akademia kan offisielt ta seg en runk, for nå har har avkoloniseringsdebatten (endelig!) nådd Thomas-toget. Og det er ikke pent. Vi reagerte med et skuldertrekk og knapt nok det da NRK.no nylig meldte at «Thomas Toget får multikulturelle venninner». For vi er voksne. Vi bryr oss ikke om Thomas-toget. Vi bryr oss om voksenting. Vi bryr oss om artikler der Peder Kjøs uttaler seg om noe som vagt relaterer til psykisk helse. Men ikke alle bryr seg like lite som oss. For multikultur og kvinner er skumle saker, spesielt på Barne-TV. Det er det i alle fall mange […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X