Numtot

Tidens ånd: NUMTOTs – de er unge, de er kule, de tenner på offentlig transport!

De er unge, de er kule, de tenner på offentlig transport! Vi snakker selvsagt om psykopatene i NATT&DAGs redaksjon, som hele gjengen har gått hen og blitt NUMTOTs. Subkulturen NUMTOTs får navnet sitt fra Facebook-gruppa New Urbanist Memes for Transit-Oriented Teens, som er én av mange nye nettsamfunn viet til mer eller mindre seriøs tankeutveksling om infrastruktur, bærekraftige transportløsninger, samferdselspolitikk og internettdating.

Morsommere enn Eivind Trædal og smartere enn grekerne som først oppfant et skinnebasert transportsystem for å frakte båter over Korinteidet (det har vi lært på gruppa)!

En time på Oslos farligste og mest stressende fortau

Attpåtil driver samferdselsinteresserte unge og finner kjærligheten, på avliggergrupper som NUMTOT Tinder. De har så mye til felles <3

Først var det bare memene som trakk oss inn, men nå blir vi for den opplyste samtalen og de bortimot seksuelt tilfredsstillende illustrasjonene av verdens og fremtidens t-banenettverk, togforbindelser og transporthubber. Alt henger liksom så fint sammen, i motsetning til samfunnet de voksne prøver å etterlate oss. Hvor blir det av de substansielle investeringene i offentlig transport???

Vi trekker pusten, ser politikerne i øynene og resiterer med megetsigende tone en av våre nye favorittåpninger fra litteraturen, Dag Solstads første setning i Professor Andersens natt:

«Togene.» 

SPESIAL: Velkommen til Kolbotn

X