St. Vincent: – Hør på albumet hvis du vil vite mer om livet mitt

Hello, Annie? – No. I’ll bring her to the line, svarer en kvinnestemme. ​Jeg settes på vent, og får to minutter til å innfinne meg med at Annie Clark, bedre kjent som St. Vincent og en av Øyafestivalens headlinere, selvsagt ikke ringer opp selv. Herregud! Verdenskjente artister er naturligvis omringet av folk som tar seg av sånne oppgaver.​ Telefonfadesen bidrar til å gjøre et allerede stresspreget intervju enda mer anspent: I fjor publiserte nemlig St. Vincent en videoserie på Instagram der hun raljerte over intervjuspørsmål hun mente var bak mål. Spørsmål om hvordan det er for henne å opptre med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X