St. Vincent: – Hør på albumet hvis du vil vite mer om livet mitt

Hello, Annie? – No. I’ll bring her to the line, svarer en kvinnestemme. ​Jeg settes på vent, og får to minutter til å innfinne meg med at Annie Clark, bedre kjent som St. Vincent og en av Øyafestivalens headlinere, selvsagt ikke ringer opp selv. Herregud! Verdenskjente artister er naturligvis omringet av folk som tar seg av sånne oppgaver.​ Telefonfadesen bidrar til å gjøre et allerede stresspreget intervju enda mer anspent: I fjor publiserte nemlig St. Vincent en videoserie på Instagram der hun raljerte over intervjuspørsmål hun mente var bak mål. Spørsmål om hvordan det er for henne å opptre med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.