Per Sandberg ute av regjeringen: Smil & Gift møtte uttalelsene til Erna Solberg

 Du klarte NESTEN en sommer uten at noen i Frp kuka det til så du måtte si noe i mediene igjen: Per Sandberg ble sammen med en 30 år yngre Iransk asylsøker med opphold i Norge og dro til Iran med jobbtelefonen uten å si ifra. Han har feiret stiftelsen av regimet i Iran i deres ambassade. Synes du det er riktig at han ville tre av som fiskeriminister? – Per Sandberg har min tillit, og det er lov å gjøre feil i dette landet. Okei, greit. Vi kjenner deg som litt unnvikende i svarene dine, men du tør vel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X