På neglesalongen i Brugata finner vi sexarbeidere, bestemødre og romfolk

Ved rusmiljøet i Brugata, midtveis i Storgata, ligger en 15 kvadratmeters stor neglesalong. Stedet drives av en vietnamesisk familie som leier lokalene av Olav Thon og tar imot en jevn strøm av ulike kunder: Romfolk, businessfolk, rusbrukere, sexarbeidere, transpersoner, tenåringsjenter og bestemødre. Noen ganger stormer halliker gjennom døren. De ansatte løfter ikke et bryn av den grunn. Bakgrunn: Oslos siste drittgate  24 år. Det er kaos her. Jeg er litt redd for å komme hit. Sånn føles det. Men jeg må det for å fikse neglene. De her er flinkest i byen. Idag skal jeg ha rosa. Det er sommerfarge. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.