På neglesalongen i Brugata finner vi sexarbeidere, bestemødre og romfolk

Ved rusmiljøet i Brugata, midtveis i Storgata, ligger en 15 kvadratmeters stor neglesalong. Stedet drives av en vietnamesisk familie som leier lokalene av Olav Thon og tar imot en jevn strøm av ulike kunder: Romfolk, businessfolk, rusbrukere, sexarbeidere, transpersoner, tenåringsjenter og bestemødre. Noen ganger stormer halliker gjennom døren. De ansatte løfter ikke et bryn av den grunn. Bakgrunn: Oslos siste drittgate  24 år. Det er kaos her. Jeg er litt redd for å komme hit. Sånn føles det. Men jeg må det for å fikse neglene. De her er flinkest i byen. Idag skal jeg ha rosa. Det er sommerfarge. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X