Foto: Maria Pasenau

Raymond møter Cezinando før Øya-konserten: – Jeg er emosjonell idiot

Cezinando, eller «stoffy» blant venner, trenger vel ingen introduksjon. Han er avsluttende act på Øya i år, så hva er vel mer naturlig enn å ta en prat med med Raymond Hauger, Beglomeg-vokalist, en av Norges beste samtalepartnere og en av de siste rockebossene vi har i detta landet? Cez er for anledningen antrukket i komfortabel lin, budsjettsflipflops, skjorte fra Burberry, Von Dutch-cap og Prada-solbriller. Fra halsen henger et Guns N’ Roses-anheng han har arvet av onkelen sin, og han skjenker opp rødt og svalt aromatisk i pappkrus. ​Raymond: Fruktig! Hvordan var den siste giggen din?​ Cezinando: – Jeg spilte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.