Foto: Maria Pasenau

Raymond møter Cezinando før Øya-konserten: – Jeg er emosjonell idiot

Cezinando, eller «stoffy» blant venner, trenger vel ingen introduksjon. Han er avsluttende act på Øya i år, så hva er vel mer naturlig enn å ta en prat med med Raymond Hauger, Beglomeg-vokalist, en av Norges beste samtalepartnere og en av de siste rockebossene vi har i detta landet? Cez er for anledningen antrukket i komfortabel lin, budsjettsflipflops, skjorte fra Burberry, Von Dutch-cap og Prada-solbriller. Fra halsen henger et Guns N' Roses-anheng han har arvet av onkelen sin, og han skjenker opp rødt og svalt aromatisk i pappkrus. ​Raymond: Fruktig! Hvordan var den siste giggen din?​ Cezinando: – Jeg spilte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X