Uteklubb: – Det er definitivt et tomrom i norsk uteliv

Er du lei av vors som forvandles fra halvhjertet hjemmefest til kø? Er du lei av vakter som står over deg til enhver tid for å se om du drikker det overprisede ølet ditt uten uregelmessige kjevebevegelser? Lei av dårlig klimaanlegg, show off-interiør og brautende klientell? Og kanskje fremst av alt: er du lei av at lysene slås på akkurat når det begynner å bli gøy? Uteklubb er et kollektiv produsenter og DJs som deler verdensomskuelse og syn på musikk og andre uttrykk. De synes klubbing gjøres best ute i det fri. – Alt er jo bedre i det fri. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X