De ti beste/tristeste forespørslene i facebookgruppa for å skaffe alkohol NÅ

Vi har vel alle hensatt oss i den hjelpeløse situasjonen det er å være på et nachspiel uten alkohol. Å sitte der, i en desperat og utilfredsstilt lengsel etter det som gjør oss til den beste versjonen av oss selv. Men nå er vi i 2018, og dette er passé. Noen har omsider imøtegått markedets tørster, og opprettet en facebookgruppe. En liten post der inne, med nøkkelinformasjon som ønsket type drikke og lokasjon, vil kunne føre til massiv pågang i innboksen – og ti minutter senere kan du risikere at mann (34) står på døra, med nok alkohol til å kverke en elefant-familie. Eller deg selv og hele nachspielet.

Gruppas eneste og fullendte siktemål er altså å forhindre at du sitter sosialt ubekvem i et hjørne, tørst og generelt jævlig. For når du først sitter der, så er det ikke lange veien igjen før håpløsheten antar uante høyder. Og det er ikke til å komme forbi at folk håndterer dette på litt forskjellige måter. Vi bladde oss litt nedover på gruppa, og her er noe av det vi fant:

Det er jo engang slik at poster du på gruppa, så må du også leve med at de 6. 942 andre medlemmene vet at du trenger drikke «fort». Men her stiller ingen spørsmål. 

Nei. Vi tror du har fått nok. 

 

Nå blir naboene glade! 

 

Noen ganger bare trenger man whiskey, andre ganger bare trenger man HVA som helst. 

Enkelte ganger trenger man også Eminem-billetter men befinner seg i HELT feil gruppe. 

Å knekke en kald en til kampen! Danmark! Carlsberg! Ikke feil ;) 

God sommer :)

X