Tønsinger om Tønsberg

Magnus Lagabøte er død, men det er heldigvis flere kjendiser som kommer fra Tønsberg. Vi spurte noen av de gjenlevende om deres forhold til festivalen på fjellet.​ Harald Rosenløw Eeg Forfatter Du er fra Tønsberg, Harald, blir det Slottsfjell på deg i år? – Jeg er alltid litt av og på i forhold til Slottsfjell. 
Har ikke alltid bestemt meg, litt avhengig av hvordan sommeren går. Og så ender jeg jo opp med å dra nesten hvert år. Hvilken artist hadde garantert fått deg opp på fjellet? – Sufjan Stevens, The Cure, Francis and the Lights og DePress hadde fått […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X